spot_img

Den danske kampvogn Leopard 2A7 er som en Bugatti i forhold til konkurrenterne

INTERVIEW: Alle taler om leoparder i disse dage. Men hvordan er det at køre den mest moderne kampvogn Leopard 2A7? Det ved Mads, som i øjeblikket er udsendt med en kampvognseskadron fra Jyske Dragonregiment til Natos enhanced Forward Presence (eFP) i Estland.

Det er sjældent, at der er offentlig debat om kampvogne. Men siden Ruslands invasion af Ukraine i februar 2022 har debatten om mulig donation af kampvogne fra Vesten til Ukraine fyldt mere og mere i internationale medier. I sidste uge besluttede den tyske kansler Olaf Scholz så efter at have været under et massivt pres, at Tyskland vil sende 14 kampvogne af typen Leopard 2 til Ukraine. Samtidig åbnede kansleren mulighed for,...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer