spot_img

Giv forsvarschefen helhedsansvaret tilbage, åbn dørene og luk vinduerne op

KOMMENTAR: Den nye SVM-regering skaber med sit regeringsgrundlag høje forventninger om et opgør med Forsvarsministeriets forkætrede organisering, og det forpligter. Forsvarschefen skal have helhedsansvaret tilbage, og så skal ministeren nærlæse regeringsgrundlagets afsnit om åbenhed og regeringsførelse.

Løftebrud mig her og løftebrud mig der. Sjældent er en ny regering blevet født med så mange åbenlyse løftebrud i frisk erindring. Omvendt er den nye regering hen over midten et så eklatant brud med normerne i dansk politik, at man må spørge sig selv, om projektet nogensinde havde opnået flyvehøjde, uden at en række partiledere havde måttet æde deres egne ord?...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

Kommentér artiklen ...

2 KOMMENTARER

guest
2 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Lars Dalgas
Læser
Lars Dalgas
15. december 2022 8:54

Måske en regerings første skridt i den rigtige retning vil være at udnævne en kapabel Forsvarsminister frem for underlige “politiske” valg som fx Wammen og Bramsen….

Carsten Erik Larsen
Læser
Carsten Erik Larsen
21. december 2022 15:44

Hvordan kan man begå løftebrudn når man jf. Grunloven p .56 ikke er bundet af det?
I øvrigt tak for artiklen