spot_img

Holland har offentliggjort Nato-rapport, som offentligheden i Danmark ikke må se

Under valgkampen vakte det kritik, at Forsvarsministeriet i første omgang afviste at udlevere en uklassificeret rapport fra Nato og siden alene offentliggjorde en kraftigt censureret udgave. I Holland har regeringen fremlagt en ucensureret udgave af samme rapport. Folk & Sikkerhed mener, at den danske lukkethed er udemokratisk.

Se godt på collagen i toppen, som illustrerer denne artikel. Rapporten til venstre er Natos Defence Planning Capability Review 2020-2021 for Holland, som den hollandske regering har lagt ucensureret på det hollandske forsvarsministeriums hjemmeside. Den til højre er samme rapport for Danmark, som offentligheden midt under valgkampen først efter massivt pres...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

2 KOMMENTARER

guest
2 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Lars Dalgas
Læser
Lars Dalgas
12. december 2022 8:39

Sidste gang Bødskov blev fanget i en “nødløgn” kostede det ham ministerposten.
Denne gang slipper han langt lettere, desværre

Palle Randløv
Læser
Palle Randløv
13. december 2022 2:28

Det er utroligt at danske politikere ikke kunne forudse at andre lande sikkert ville offentliggøre rapporten helt eller delvist !!!