spot_img

Ukrainsk angreb minder militæranalytiker om Mathias Rust på Den Røde Plads

Ukraine er de forgangne to døgn lykkedes med at angribe luftbaser langt inde i Rusland. Angrebene er foretaget med droner og betragtes af mange som en ydmygelse af Rusland. Viser det sig samtidig, at der er anvendt ukrainskproducerede droner, kan det indvarsle en ny fase i krigen, forklarer militæranalytiker Anders Puck Nielsen.

Russisk militær og materiel er end ikke sikkert på russisk territorium. Det er den foreløbige konklusion, efter at to russiske luftbaser – Engels-2 nær Saratov og Dyagilevo-basen ved Ryazan – flere hundrede kilometer inde i Rusland de seneste to døgn har været ramt af eksplosioner, som formodes at skyldes ukrainske droneangreb. Tirsdag er turen kommet...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Forsvaret er ramt af sin egen bemandingssucces

Abonnement
INTERVIEW. Når Forsvaret fattes penge, har det blandt andet at gøre med uventet succes på bemandingsfronten, fortæller viceforsvarschef Kenneth Pedersen. Han forstår soldaternes frustrationer over tvungen afspadsering, ansættelsesstop og mangel på basale fornødenheder, men maner til besindighed. Det er nødvendigt at slå bremserne i, så tempoet er afstemt med...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer