spot_img

Danmarksdemokraterne ser ud til at kopiere Dansk Folkepartis forsvarspolitik

Danmarksdemokraterne har ingen forsvarspolitik før om adskillige måneder. Men partiets folketingsmedlem Søren Espersen har i valgkampen alligevel luftet nogle idéer i Frontlinjen på Radio4. Det ligger fast, at partiet vil genåbne eller genetablere kasernerne i Næstved, Sønderborg og Tønder.

Ved folketingsvalget på tirsdag kan vælgerne sætte kryds ved en række nye partier. Nogle af dem ser ud til at storme ind i Folketinget med et tocifret antal mandater, og et af dem Inger Støjbergs Danmarksdemokraterne. Partiets politiske program er mest af alt sparsomt, og når det kommer til forsvarspolitik, har partiet nærmest ingen.

Det bekræfter et besøg på partiets hjemmeside...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer