spot_img

Moderaterne vil åbne pengeposen og tilføre specialoperationsstyrkerne midler

Moderaterne står med tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen til at få et imponerende valg til Folketinget. Partiets forsvarspolitiske forslag har dog været sparsomme ud over indførelsen af en bred borgerpligt inspireret af værnepligten. Så hvad vil partiet med Forsvaret? OLFI spurgte Frida Vyff Bruun.

Forsvars- og sikkerhedspolitikken har ikke fyldt meget i valgkampen, der har bevæget sig ind i sin fjerde og sidste uge. For de etablerede folketingspartiers vedkommende er holdningerne velbeskrevne i partiprogrammer og politiske udspil, ligesom fem partier – Socialdemokratiet, Venstre, SF, Radikale Venstre og Konservative – indgår i det nationale kompromis på...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Forsvaret er ramt af sin egen bemandingssucces

Abonnement
INTERVIEW. Når Forsvaret fattes penge, har det blandt andet at gøre med uventet succes på bemandingsfronten, fortæller viceforsvarschef Kenneth Pedersen. Han forstår soldaternes frustrationer over tvungen afspadsering, ansættelsesstop og mangel på basale fornødenheder, men maner til besindighed. Det er nødvendigt at slå bremserne i, så tempoet er afstemt med...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer