spot_img

»Hvis vi greb IT-udvikling an som for ti eller femten år siden, ville vi fejle«

INTERVIEW: Med oprettelsen af en såkaldt cyberdivision har Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse taget de første vigtige skridt mod at ruste sig til en fremtid, der også på slagmarken bliver stadig mere datadreven. Der er tale om rettidig omhu, mener manden, der netop har fået det overordnede ansvar for at styre det digitale skib i havn.

Fremtiden i Forsvaret er digital, og den samlede koncern under Forsvarsministeriet kommer de kommende år efter alt at dømme til at gennemgå en massiv transformation i retning af større systemintegration. Sådan lyder i hvert fald ambitionerne på området, og det resulterede for nylig i grønt lys til oprettelsen af den såkaldte...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
wedell chhristensen
Læser
wedell chhristensen
13. oktober 2022 16:26

Gad vide hvad kravspecifikationen til leverandøren bliver, for han skal åbenbart blot sidde tæt på forretning og IT i FMI. Måske skal leverandøren bare meget hurtigt gives mange penge – der er jo nok at tage af i det kommende forsvarsforlig (!?).
Efter den beskrivelse her i OLFI kommer jeg til at tænke på kongens nye klæder. Lad mig håbe, jeg tager fejl.