spot_img

Anklagemyndigheden rejser tiltaler for millionsvindel i Ejendomsstyrelsen

Knap tre år efter den første presseomtale af sagen har Statsadvokaten for Særlig Kriminalitet i denne uge rejst tiltale mod fem personer og to selskaber under mistanke for millionsvindel med Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelses midler. Whistlebloweren, der varskoede både myndigheder og presse, er tilfreds med, at der endelig sker noget i sagen.

Statsadvokaten for Særlig Kriminalitet (SSK) har netop rejst tiltale mod fem personer og to selskaber, der er mistænkt for at have været involveret i en større sag om millionsvindel med midler i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES). Svindelsagen trak store overskrifter i december 2019 og kostede dengang styrelsens direktør, Hans...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer