spot_img

»Systemet forstår simpelthen ikke alvoren og konsekvenserne for den enkelte«

INTERVIEW: Kønskrænkende adfærd er fortsat en del af hverdagen for mange kvinder i Forsvaret. Torsdag kunne TV 2-programmet ’Operation X’ fortælle om adskillige kvindelige soldater, der har været udsat for overgreb. Problemerne for de kvindelige soldater stikker dybere end som så og handler i høj grad også om kultur og sædvaner, mener Karen Philippa Larsen, som er forkvinde i Kvindelige Veteraner.

Forsvaret har stadig udfordringer med at skabe plads til kvinder i Forsvaret. Det kommer blandt til udtryk ved de mange krænkelser og overgreb, som så sent som torsdag i denne uge atter er blevet afdækket af TV 2’s dokumentarudsendelse Operation X “I Krig og Krænkelser”. Det...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer