spot_img

Et samlet Norden i Nato vidner om tidens altoverskyggende trussel fra Rusland

Nye nordiske medlemslande, massiv oprustning og et strategisk koncept med Rusland som primær strategisk modstander hørte til de mest bemærkelsesværdige resultater af Natos topmøde i Madrid. Det indvarsler en ny tid, hvor diplomati og forsoning er afløst af tidligere tiders styrkeprojektion og afskrækkelse.

/Madrid

De fleste politiske topmøder er i en vis udstrækning historiske, men det er alligevel de færreste, der viser sig at blive lige så signifikante for mødedeltagerne som det netop afsluttede Nato-topmøde i bagende hede Madrid.

Med en konventionel krig på europæisk jord som ædrueliggørende bagtæppe var det alt andet end business as usual, da statslederne,...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Erik Norre Pedersen
Læser
Erik Norre Pedersen
6. juli 2022 10:15

Undskyld mig
Men er der noget jeg har misforstået ,,, ER netop militæret og politiet ikke SAMFUNDETS TJENERE .
FOR ET BEHOLDE ET DEMOKRATISK SAMFUND ,DER OVENI FORSØGER AT VÆRE CIVILISERET.
IFØLG DEMOKRTAIETS GRUND PILLER ?