spot_img

Trods bidrag i Baltikum befinder Danmark sig stadig blandt Natos fodslæbere

Når kalenderen viser 2024, vil 19 ud af 30 medlemslande leve op til Natos toprocentsmålsætning. Ni lande gør det allerede, mens fem – herunder Danmark – først følger efter på et senere tidspunkt. Alligevel er forsvarsminister Morten Bødskov tilfreds med de danske bidrag til alliancen, lyder det forud for topmødet i Madrid.

MADRID: Nato tager onsdag hul på et topmøde, som på mange måder har vist sig at blive historisk, allerede før det er kommet i gang: Tyrkiet har angiveligt fået sine ønskede indrømmelser og vil nu godkende Finlands og Sveriges ansøgning om optagelse, Nato forhøjer sit beredskab markant i lyset af Ruslands invasion af Ukraine, og endelig bliver...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

3 KOMMENTARER

guest
3 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Lars-Henrik Arvedsen
Læser
Lars-Henrik Arvedsen
29. juni 2022 14:06

Selv med stærke brille dur de 2 grafer ikke til noget – der burde være zoom

L-H Arvedsen
Læser
L-H Arvedsen
1. juli 2022 10:45

Tak