spot_img

Tvisten mellem Tyrkiet, Finland og Sverige bliver formentlig ikke løst i Madrid

Det bliver et travlt Nato-topmøde i Madrid. Partnerlandene skal både diskutere Natos nye strategiske 2030-koncept og krigen i Ukraine, mens også udsigterne til en optagelse af Sverige og Finland bliver et tema. De nordiske lande skal dog ikke gøre sig forhåbninger om en endelig afklaring før efter topmødet, mener Alice Billon-Gallard fra den britiske tænketank Chatham House.

Onsdag går det længe ventede Nato-topmøde i Madrid i gang. Iagttagere forventer et meget travlt møde, hvor statslederne både skal diskutere Natos nye strategisk koncept, fremtidig støtte til Ukraine og den allerede meget omtalte massive troppeopbygning, som betyder, at antallet af soldater på højt...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Bidens alderdom og talefejl overskyggede Nato-topmødet i Washington

Abonnement
ANALYSE: Nato-topmødet i Washington afslørede, at Nato nok står mere samlet og stærkere end i mange år. Men fremtiden afhænger helt af det amerikanske præsidentvalg i november, og derfor var alle øjne rettet mod den amerikanske præsident. Løfterne til Ukraine fra topmødet er massive. Men den økonomiske støtte er...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

2 KOMMENTARER

guest
2 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Jesper Kabel
Læser
Jesper Kabel
29. juni 2022 8:45