spot_img

FMI indgår rekordlang aftale om TYR-veste trods klage og stævning

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse nåede i sidste uge til enighed med amerikanske TYR Tactical om en videreførelse af aftalen om ballistiske beskyttelsesveste. Kontrakten løber de næste 17 år og er tildelt uden udbud, hvilket har fået en konkurrent til at stævne styrelsen. En militæranalytiker bakker dog FMI op.

Forsvarets soldater kommer også i de kommende 17 år til at iklæde sig de såkaldte TYR-veste. Det står klart, efter at Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) i sidste uge underskrev en rammeaftale til en potentiel værdi af mere end 1,2 milliarder kroner med den amerikanske virksomhed TYR Tactical. TYR Tactical leverer i forvejen...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer