spot_img

Danmark sender gamle Piranha 3 pansrede mandskabsvogne til Ukraine

Pansrede mandskabsvogne fra Danmark er på vej til Ukraines hær i form af både M113 på bælter og Piranha 3, som kører på hjul. Derudover sender Danmark tunge mortérer M/10 til Ukraine sammen med tusindvis af mortergranater til samme system. Det bekræfter kilder over for OLFI. Men hvor de 600 mio. kr. til Ukraine-donationer kommer fra, er der tvivl om.

Ukraines hær får i de kommende dage og uger nyt materiel, panserminer, våben og ammunition for 600 mio. kr. fra Danmark. Helt konkret modtager Ukraine ca. 75 pansrede mandskabsvogne (PMV) fra Danmark, og de fordeler sig med ca. 50 stk. PMV M113 og ca. 25 stk. Piranha 3, som kører på hjul. Det bekræfter to kilder over for...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer