spot_img

Morten Bødskov: Danmark har et historisk ansvar overfor de baltiske lande

Et næsten enigt Folketing vedtog torsdag at deployere en bataljonskampgruppe til Natos tilstedeværelse i Letland. Senere på dagen satte udenrigsminister Jeppe Kofod og forsvarsminister Morten Bødskov godt halvdelen af bataljonen stævne på Antvorskov Kaserne, hvor sidstnævnte italesatte Danmarks særlige ansvar.

Folketinget vedtog torsdag at reagere på den tilspidsede sikkerhedssituation i Europa ved at stille flere substantielle militære bidrag til rådighed for Nato. En af krumtapperne i beslutningen er den meget omtalte bataljonskampgruppe – ofte blot omtalt som kampbataljon – som torsdag eftermiddag markerede den forestående deployering til Letland ved en...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer