spot_img

Ukraine udnytter lav russisk kampmoral i psykologisk krigsførelse

De russiske invasionsstyrkers kampmoral ser godt en uge inde i krigen i Ukraine ud til at lide under dårlige forberedelser, manglende logistisk opbakning og tvivl om meningen med krigen. Desillusionerede soldater deserterer eller overgiver sig til ukrainerne, som moralsk er ovenpå og ved, hvor kniven skal sættes ind.

Mange russiske soldater erkender i disse dage og uger, at øvelsesaktiviteten i grænselandet til Ukraine var et nøje udtænkt skalkeskjul for Putins intentioner om at invadere landet.

En erkendelse, der er hård for de i hovedreglen purunge soldater, som ingen hårde følelser nærer overfor nabolandet, og som var blevet lovet en heltemodtagelse af den ukrainske...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer