spot_img

Zelenskijs lederskab vækker minder om Churchill, mens Putin svajer mod Hitler

KOMMENTAR: I Ukraine er præsident Volodymyr Zelenskij ved at udvikle sig som en folkehelt, der indgyder mod, selvtillid og stolthed i det ukrainske folk. Hans lederskab og stålfasthed vækker minder Winston Churchill, der også tog kampen op mod overmagten og skabte troen på en mulig sejr.

Man kan nogle gange blive overrasket over, hvordan historien lader til at gentage sig selv. Nuvel, i nye ansigter. Nye situationer, nye begivenheder, årsager og steder. Men når man anskuer det hele lidt fra oven og tænker tilbage på fortiden, springer lighederne tydeligere og tydeligere frem. Sådan ser det desværre også ud med den krig, som lige nu udspiller sig i Ukraine, hvor Rusland har...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Bidens alderdom og talefejl overskyggede Nato-topmødet i Washington

Abonnement
ANALYSE: Nato-topmødet i Washington afslørede, at Nato nok står mere samlet og stærkere end i mange år. Men fremtiden afhænger helt af det amerikanske præsidentvalg i november, og derfor var alle øjne rettet mod den amerikanske præsident. Løfterne til Ukraine fra topmødet er massive. Men den økonomiske støtte er...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Steen Samuelsen
Læser
Steen Samuelsen
26. februar 2022 18:25

Kære Peter
Vil du ikke godt få læst korrektur på dit arbejde. Der mangler alt for mange ord i teksten der gør at man må læse den flere gange for at få det hele med.
Læs korrektur, det skylder du dine læsere, og det skylder du dig selv, hvis du vil have et professionelt medie.