spot_img

Anders Lassen Fonden betalte helikopter til Suspekt »i strid med fondens formål«

Det var ansvarspådragende og i strid med formålsbeskrivelsen, da Anders Lassen Fondens bestyrelse i 2019 lejede en civil helikopter i forbindelse med en aktivitetsdag for rapgruppen Suspekt. Civilstyrelsen vurderer dog, at fonden handlede uforsætligt og ikke skal betale erstatning, hvilket alligevel er sket.

Det var i uoverensstemmelse med fondens erklærede formål, da bestyrelsen i Anders Lassen Fonden i maj 2019 inviterede rapgruppen Suspekt til aktivitetsdag hos Frømandskorpset på Marinestation Kongsøre. Her fik vestegnsrapperne blandt andet mulighed for at springe i vandet fra en lejet helikopter. Udgifterne til netop denne aktivitet blev afholdt af Anders Lassen Fonden, men...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer