spot_img

Sådan skabte Trine Bramsen sine egne problemer i Forsvarsministeriet

ANALYSE: Med en eskalerende krise i og omkring Ukraine kunne selv statsministeren ikke længere forsvare at beholde en voldsomt upopulær og åbenlyst svag minister i spidsen for Forsvarsministeriet. Stort set alt gik galt for hver eneste sag, der landede på Trine Bramsens skrivebord. Med Morten Bødskov rydder statsministeren de fleste møgsager af bordet og får en langt mere solid og driftssikker minister i spidsen for Forsvaret. Tør han gøre det, som alle håber og venter på?

Den gik ikke længere. Med en hastigt voksende konflikt og potentiel krig få hundrede km fra Danmarks grænser kunne selv statsminister Mette Frederiksen (S) ikke blive ved med at holde hånden under sin...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

Kommentér artiklen ...

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Benedikte Traasdahl
Læser
Benedikte Traasdahl
5. februar 2022 15:35

Partifælde?