spot_img

»Fornuften har vundet med fredningen af Nyholm. Tak for det!«

Slots- og Kulturstyrelsen udvidede i sidste uge fredningen af bygninger og arealer på Nyholm, og med den afgørelse ser den gamle marinestation ud til at leve videre i sin nuværende form. Dermed er årelang tvivl om områdets fremtid manet i jorden, og det vækker glæde blandt interessenter og historikere, som dog også kan finde malurt i bægeret.

Glæden er ikke til at tage fejl af, da OLFI ringer til Gustav Lang for at få en reaktion på den nyligt bebudede udvidede fredning af Nyholm.

»Det ord, der først faldt mig ind var ’endelig’. Langt om længe. Det har været et langt træk, og det gik, som vi håbede. Fornuften har vundet med fredningen af Nyholm. Tak for...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Forsvaret er ramt af sin egen bemandingssucces

Abonnement
INTERVIEW. Når Forsvaret fattes penge, har det blandt andet at gøre med uventet succes på bemandingsfronten, fortæller viceforsvarschef Kenneth Pedersen. Han forstår soldaternes frustrationer over tvungen afspadsering, ansættelsesstop og mangel på basale fornødenheder, men maner til besindighed. Det er nødvendigt at slå bremserne i, så tempoet er afstemt med...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Palle Randløv
Læser
Palle Randløv
21. januar 2022 0:20

Åh ja, så kan “Skibene på Holmen” ånde lettet op. Det har også taget sin tid af nå til den beslutning 🙂
(guide og radiooperatør på fregatten Peder Skram)