spot_img

Claus Hjort Frederiksen lægger pres på både politi og anklagemyndighed

ANALYSE: Sagen mod tidligere forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen kræver formentlig ingen yderligere efterforskning. Han og offentligheden kan derfor forvente en forholdsvis hurtig afklaring på, om anklagemyndigheden vil rejse tiltale mod den tidligere forsvarsminister for at røbe statshemmeligheder over for udlandet.

Skandalen om FE lader til at vokse, for hver dag der går. Og for hver ny oplysning, der kommer frem, vokser mængden af ubesvarede spørgsmål tilsvarende. Fredag udsendte partiet Venstre en pressemeddelelse, hvoraf det fremgik, at tidligere forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen er blevet sigtet efter straffelovens §109 for at røbe statshemmeligheder over for...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Bidens alderdom og talefejl overskyggede Nato-topmødet i Washington

Abonnement
ANALYSE: Nato-topmødet i Washington afslørede, at Nato nok står mere samlet og stærkere end i mange år. Men fremtiden afhænger helt af det amerikanske præsidentvalg i november, og derfor var alle øjne rettet mod den amerikanske præsident. Løfterne til Ukraine fra topmødet er massive. Men den økonomiske støtte er...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
John M. Foley
Læser
John Michael Foley
17. januar 2022 7:56

Efterhånden tegner der sig et billede af svigt og inkompetence fra regeringens allerøverste top, herunder også fra det nationale sikkerhedsråd, som statsministeren sidder for bordenden af.
Det er en skandale uden fortilfælde, og udstiller en himmelråbende inkompetence og uvidenhed hos de personer der har magten og som har truffet forkerte og skandaløse beslutninger fra dag et i denne sag.
Behændigt og kujonagtigt skjuler man sig bag argumenter som hensynet til nationens sikkerhed. Men det er det rene vrøvl. Man behøver ikke afsløre hemmeligheder, men skylder at forklare den måbende befolkning, at man har svigtet og ikke kendt til sagens rette sammenhæng, før man gik ud med bål og brand, der sidenhen har vist sig at være uberettiget, og til stor skade for Danmarks anseelse og sikkerhed.