spot_img

Løgnagtige udeladelser, dårlig journalistik og påstand om opdigtede kilder i OLFI

De var uenige om det meste, da erhvervsmanden Jeppe Handwerk og OLFI-redaktør Peter Ernstved Rasmussen i denne uge mødtes i Københavns Byret i en civil retssag om ærekrænkelser. Sagen handler om, hvorvidt OLFIs beskrivelse af Jeppe Handwerk og to handler med materiel til Frømandskorpset ligger inden for journalistikkens og lovens rammer eller ej.

Har redaktør Peter Ernstved Rasmussen krænket forretningsmanden Jeppe Handwerks ære ved i flere artikler i OLFI at insinuere urent trav i en række materielhandler mellem Handwerks virksomhed Copenhagen Global og Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI)?

Det hersker der meget delte meninger om, alt efter hvem man...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Torben N.
Læser
Torben N.
19. december 2021 22:50

Nogen må føle sig truffen! Det er ikke PYT-knappen man har trykket på. Det bliver spændende at se hvad retten når frem til. Jeg indgår gerne væddemål!