spot_img

»Jeg har kun talt med ministeren én gang – på en rundtur efter hendes tiltrædelse«

INTERVIEW: Kontreadmiral og chef for Forsvarsakademiet Henrik Ryberg har længe afholdt sig fra direkte at kommentere den furore, der har været om påstået politisk pression mod Forsvarsakademiet og dets forskere. Nu tager han imidlertid bladet fra munden og slår én gang for alle fast, at han ikke genkender det billede, der har været tegnet i pressen.

Den 23. august 2021 er en af den slags dage, der ikke går over historien som et af OLFIs stolteste øjeblikke. Den dag kom ovenstående signaturer for skade til at melde lektor Peter Viggo Jakobsen fyret fra Forsvarsakademiet (FAK). Få øjeblikke efter publiceringen af vores artikel, blev dens indhold imidlertid pure afvist af...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...