spot_img

Anders Lassen Fonden har brugt kronprins Frederik i flere års ulovlige indsamlinger

Gennem næsten fem år har Anders Lassen Fonden gennemført ulovlige indsamlinger via egen hjemmeside og Facebook. Fonden havde et enkelt år en tilladelse, som dog ikke er fornyet, og dermed er fondens igangværende indsamling også ulovlig. Politianmeldelse kan komme på tale. Anders Lassen Fonden »beklager dybt«, men ønsker ikke at svare på spørgsmål fra Radio4 og OLFI.

Siden 2016 har Anders Lassen Fonden gennemført en lang række indsamlinger via egen hjemmeside, Facebook og MobilePay, som ikke har været godkendt af Indsamlingsnævnet under Civilstyrelsen. Dermed har indsamlingerne været ulovlige. Det vurderer Mette Grovermann, der som konsulent har 19 års erfaring med...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...