spot_img

Forsvarsministeriet lægger vægt på høj sikkerhed, men sletter ikke sms’er

Statsministeriet og statsminister Mette Frederiksen er under pres i minksagen efter, at det er kommet frem, at hun og tre nøglemedarbejdere i Statsministeriet sletter sms’er efter 30 dage. Argumentet er »informationssikkerhed«. Men i Forsvarsministeriet sletter forsvarsministeren ikke sms’er, selv om ministeriet også vægter høj sikkerhed.

Det kan godt være, at sms’er bliver slettet i Statsministeriet af sikkerhedsmæssige årsager. Men i en lang række andre ministerier, sker det ikke. Heller ikke i Forsvarsministeriet. Det bekræfter Forsvarsministeriet i en mail til OLFI.

»Forsvarsministerens telefon er ikke indstillet til automatisk at slette sms’er. Derudover kan det...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Vi skal gøre det, vi skal for at forsvare Europa«

Abonnement
Statsminister Mette Frederiksen glæder sig ved Nato-mødets afslutning over, at Nato står samlet i støtten til Ukraine. Hun afviser også, at præsident Bidens tydelige tegn på alderdom fylder, når Nato-lederne forhandler. Han leder på ganske fin vis, siger hun. Nato-topmødet i Washington er slut. Men allerede inden præsident Bidens afsluttende...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...