spot_img

Aflysning af frømandshold vækker undren blandt eksperter og politikere

Både politikere og militæranalytikere har svært ved at gennemskue, hvorfor næste års elevskole for frømandsaspiranter er blevet aflyst. Officielt skyldes det en presset økonomi, men det står uklart, hvorfor aflysningen sker blot to uger før optagelsesprøverne. Forligskredsen er ikke blevet orienteret om sagen.

Blot to uger inden optagelsesprøven fik håbefulde frømandsaspiranter landet over for nylig en besked for Forsvarsministeriets Personalestyrelse, ingen af dem havde håbet på: Næste års elevskole i Frømandskorpset er aflyst, og derfor er optagelsesprøven, der skulle have fundet sted i uge 44, det også.

»I lyset af Forsvarets nuværende samlede økonomiske...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...