spot_img

Splid i Anders Lassen Fondens bestyrelse om Suspekt helikoptertur og watercast

Hvorfor skulle Anders Lassen Fonden betale for leje af en privat helikopter, så rap-gruppen Suspekt kunne få lov at gennemføre et watercast? Chefen for Frømandskorpset giver én forklaring til auditørkorpset, og Jeppe Handwerk giver som formand for fonden en anden forklaring til Civilstyrelsen. Kronprins Frederik spiller en uheldig birolle i sagen, som er langt fra afsluttet.

Skal man tro på Jeppe Handwerks forklaring til Civilstyrelsen? Eller skal man tro på kommandørkaptajn Jens Birkebæk Bachs forklaring til Forsvarsministeriets Auditørkorps? Det spørgsmål blæser i vinden over Marinestation Kongsøre, efter at Jeppe Handwerk som formand for Anders Lassen Fonden har skrevet...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...