spot_img

»Jeg ville rigtigt gerne have været en del af en flådestyrke«

REPORTAGE: Søndag den 24. oktober stævner fregatten ”Esbern Snare” ud på en ren dansk, national mission i Guineabugten ud for Afrikas vestkyst. OLFI har besøgt skibet ved kaj i Frederikshavn og talt med kommandørkaptajn og skibschef Lars Povl Jensen om den forestående antipirateri-mission, som på nogle helt afgørende områder adskiller sig væsentligt fra missionerne ud for Somalia og Afrikas Horn.

Regnen rusker i vinden. Ved kajen på Flådestation Frederikshavn ligger fregatten ”Esbern Snare” fortøjet, mens resterne af en efterårsstorm får splitflaget agter til at blafre vandret ud i luften. Falderebet klaprer lystigt, som besætningsmedlemmer går til og fra borde i...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...