spot_img

Rusland rækker hånden frem og ønsker et forhold med »kærlighed og venskab«

INTERVIEW: Forholdet mellem Danmark og Rusland forbliver iskoldt trods en fremstrakt russisk hånd. Sådan udlægger Vladimir Barbin som Ruslands ambassadør i Danmark forholdet mellem de to lande. Han er frustreret over den danske regerings manglende vilje til dialog. Mange små skærmydsler og uenigheder kunne ellers løses langt tidligere gennem mere regelmæssig kontakt, mener han.

Kort inden Folkemødet på Bornholm fløj russiske bombefly uhyre tæt på Bornholm. Igen. Så tæt, at de ifølge Forsvarsministeriet krænkede dansk luftrum ikke bare én, men to gange. Ruslands ambassadør i Danmark deltog få dage senere selv i en debat på Folkemødet i Allinge, han måtte...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...