spot_img

Rusland får kold skulder til forslag om øget dialog på det militære område

I et interview med OLFI tirsdag foreslår Vladimir Barbin som Ruslands ambassadør i Danmark, at Rusland og Danmark etablerer en direkte dialog mellem landenes militære styrker for at deeskalere spændingerne i og omkring Østersøen. Svaret fra den danske udenrigsminister er en blank afvisning.

Nej tak. Omtrent sådan kan man oversætte det svar, som udenrigsminister Jeppe Kofod (S) giver til Ruslands ambassadør i Danmark. Han hedder Vladimir Barbin, og tirsdag rækker han i OLFI hånden frem mod Danmark og opfordrer til en øget dialog omkring de spændinger, som i øjeblikket finder sted i og over Østersøen.

»Der kunne være en direkte kommunikationslinje mellem den danske og den...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...