spot_img

Databrud i personalestyrelsen blev opdaget ved en tilfældighed

Det var en anden styrelse, der ved et tilfælde opdagede det databrud hos Forsvarsministeriets Personalestyrelse, som i alt 34.000 nuværende og tidligere medarbejdere i Forsvaret i sidste uge blev informeret om. Personalestyrelsen kalder databruddet begrænset, men iværksætter nu forebyggende tiltag for at undgå gentagelser.

Titusindevis af personnumre og flere andre personlige oplysninger om nuværende og tidligere ansatte i Forsvaret har i flere år ligget tilgængelig for uvedkommende på Forsvarets Integrerede Informatik Netværk (FIIN). Det bekræfter Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS) i et såkaldt myndighedssvar til OLFI, som har spurgt ind til databruddets...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...