spot_img

Hærkommandoen undersøger brud på militær sikkerhed ved åbent hus i Oksbøl

Det har vakt forargelse blandt soldaterne, at publikum ved sidste weekends åbent hus-arrangement på Oksbøl Kaserne fik mulighed for at komme helt tæt på de nye Leopard 2A7-kampvogne. Dermed kompromitterede man den militære sikkerhed, som i sidste ende er til for at passe på soldaterne, mener de. Hærkommandoen undersøger nu forløbet.

Det er gerne et tilløbsstykke, når landets kaserner for en stund lukker offentligheden ind i forbindelse med de årlige åbent hus-arrangementer. Her får civile et sjældent kig ind bag hegnet og muligheden for at komme lidt tættere på det militære isenkram.

Åbent hus-arrangementerne stiller dog også krav til den militære sikkerhed, og...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...