spot_img

Krigsveteran efterlyser officiel og synlig anerkendelse af ofre for PTSD

Veteraner døde af PTSD fortjener samme synlige respekt som de soldater, der er faldet i missionsområderne. Det mener tidligere kaptajn Mads Silberg, som er veteran fra Afghanistan. De faldnes navne står i dag opført på Monumentet på Kastellet, men der bliver ikke tale om at ændre på kriterierne og inkludere ofre for PTSD,. Sådan siger Monumentkomiteens formand Jesper Helsø.

Mens en samlet politikerstand hvert år den 5. september holder våbenhvile og skulder ved skulder ærer Danmarks udsendte – herunder dem, som er faldet i kamp – findes der en stor gruppe af krigens ofre, som aldrig får den samme respekt. Det mener tidligere kaptajn og veteran fra Afghanistan, Mads...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...