spot_img

Da Taleban rykkede ind i Kabul, holdt forsvarschefen privat fest på flyvestation

Lørdag holdt forsvarschef Flemming Lentfer en privat fest på Flyvestation Karup, mens fly og jægersoldater fra Forsvaret grundet Talebans hastige fremrykning i Afghanistan var indsat i den måske mest omfattende og samtidig dårligst planlagte evakueringsoperation for Forsvaret nogensinde. Forud for festen fik en civil deltager en flyvetur i et af Forsvarets fly med generalmajor Anders Rex, som er tidligere chef for Flyvevåbnet.

Statsminister Mette Frederiksen (S) og forsvarsminister Trine Bramsen (S) har gennem de seneste dage fået massiv kritik for at prioritere private fornøjelser og kommunal valgkamp, mens Taleban rykkede ind i Afghanistan, og en kaotisk og dårligt planlagt...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...