spot_img

Jægerkorpset er i Kabul – fik ifølge kilder nej til at udarbejde evakueringsplaner

OPDATERET: Et team fra Jægerkorpset er ifølge OLFIs oplysninger i Kabul, hvor det natten til søndag hjalp med at evakuere danske ambassadeansatte til lufthavnen. Specialoperationskommandoen har længe rykket Udenrigsministeriet og Forsvarsministeriet for lov til at udarbejde planer for evakuering, men det var der ifølge Udenrigsministeriet ikke brug for.

Et team af soldater fra Jægerkorpset befinder sig i øjeblikket i Kabul, hvor det er i gang med at hjælpe danske ansatte fra ambassaden. Samtidig forsøger de danske specialoperationssoldater at skabe sikkerhed for de endnu ikke evakuerede danskere og bistå med evakueringen af de lokalansatte afghanere fra ambassaden, som Danmark...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...