spot_img

Stillingen blev ikke slået op, da Morten Bæk ansatte rådgiver i Klimaministeriet

Da Morten Bæk som Forsvarsministeriets nye departementschef i oktober ansatte en forandringsrådgiver og tidligere kollega fra Klimaministeriet i Forsvarsministeriets departement i en stilling uden opslag, var det ikke første gang. Den samme forandringsrådgiver blev også ansat af Morten Bæk i Klimaministeriet, uden at stillingen kom i opslag.

Kritikken var ganske markant, da OLFI for nogle uger siden kunne berette om en opsigtsvækkende ansættelse i Forsvarsministeriets departement. Blot en måned efter Morten Bæks tiltrædelse i september som ny departementschef i Forsvarsministeriet ansatte han Christina Boesgaard Carlsson som såkaldt forandringsrådgiver i departementet i en...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...