spot_img

Rapport med »konspirationsteoretiske synspunkter« var med til at fælde frømand

Det var ikke alene det påståede forsøg på at hverve eks-kolleger til et revolutionært netværk, der dannede baggrund for fyringen af frømanden Lars Gram. Det gjorde »en række forhold«, der blandt andet tæller en uhyre regeringskritisk rapport udarbejdet af en anonym forfatter. Hovedpersonen selv afviser alle beskyldninger om revolutionsplaner, men står ved sin kritik af regeringen.

Den regeringskritiske og nu forhenværende frømand af reserven Lars Gram blev tirsdag den 6. juli fyret af Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS). Det skete blandt andet på baggrund af en tidligere kollegas vidneudsagn, hvori Lars Gram bliver beskyldt for ved et besøg på kollegaens...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...