spot_img

FMI hasteindkøber ammunition efter våbenproducents pludselige kontraktbrud

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse har set sig nødsaget til ekstraordinært at indkøbe småkalibret ammunition for omkring 80 millioner kroner som følge af den kontroversielle våbenfabrikant Expals nylige kontraktbrud. FMI forfølger sagen ad et retligt spor.

Da våbenproducenten Expal for nylig brød sine kontraktlige forpligtelser i forhold til levering af lav-kaliber ammunition til Forsvaret, bragte det Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) i en penibel situation. Med annulleringen af den flere hundrede millioner kroner dyre kontrakt ophørte selvsagt også leverancerne af ammunitionen, og pludselig hastede det med at få indkøbt mere. Det...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...