spot_img

Vrede i Forsvarsministeriet over Morten Bæks chefansættelse uden opslag

En måned efter sin tiltrædelse som ny departementschef i Forsvarsministeriet ansatte Morten Bæk en nær kollega fra Klimaministeriets departement, uden at stillingen kom i opslag. Det gjorde den først to uger efter, at stillingen reelt var besat. Ansættelsen har vakt vrede i Forsvarsministeriet, som i forvejen har været hårdt plaget af magtmisbrug, nepotisme, kammerateri og vennetjenester.

Han havde dårligt nået at sætte sig til rette i stolen som ny departementschef i Forsvarsministeriet, før han tog sagen i egen hånd. I september blev Morten Bæk hevet ind fra højre, da den daværende departementschef i form af Thomas Ahrenkiel efter en række uheldige sager om brud på...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...