spot_img

Russisk ambassadør afviser at kende til luftrumskrænkelser

Ruslands ambassadør, Vladimir Barbin, gjorde på Folkemødets første dag klart, at han ikke er bekendt med at Rusland skulle have krænket dansk luftrum over Bornholm. Er det sket, har det helt sikkert været en fejl, slog han samtidig fast i sikkerhedspolitisk debat, hvor også spørgsmålet om grønlandsk selvstændighed var på dagsordenen.

De russiske myndigheder kan ikke umiddelbart bekræfte, at to russiske Sukhoi-jagerfly den 11. juni skulle have krænket dansk luftrum over Christiansø nær Bornholm.

»Jeg har endnu ikke fået svar fra Moskva angående episoden, der udspillede sig for nylig, så jeg kan hverken be- eller afkræfte oplysningerne. Men jeg er uenig i den danske...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...