spot_img

Derfor reagerede Forsvaret skarpt på uniformerede demonstranter

ANALYSE: Sagen om militæruniformer ved Men In Blacks regeringskritiske demonstrationer nåede i forrige uge sin foreløbige kulmination, da Forsvarskommandoen tog afstand fra de uniformerede demonstranter og bebudede, at FE er sat til at undersøge sagen. Tiltagene sætter en streg under, at Forsvaret ikke vil tages til indtægt for et mindretals outrerede holdninger.

De seneste uger har man i dette og en række andre nyhedsmedier kunnet læse, hvordan Forsvarets uniformer gentagne gange har fundet vej til Men In Black-bevægelsens (MIB) demonstrationer mod regeringens covid-19-håndtering. Indtil videre har de uniformerede deltagere således optrådt ved demonstrationer i både Aarhus,...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...