spot_img

Har andre end Morten Bæk deltaget i ansættelsen af ny personaledirektør?

ANALYSE: Forsvarsministeriet har de seneste år været præget af den ene sag om nepotisme og vennetjenester efter den anden, og i flere sager spillede den nu forhenværende personaledirektør Laila Reenberg en nøglerolle. Nu har Forsvarsministeriet udpeget departementschefens tidligere vicedirektør i Energistyrelsen som afløser for Laila Reenberg og sender dermed det signal til medarbejderne, at der ikke er nogen grund til at ændre den hidtidige kurs.

Det foregår overalt i den offentlige sektor. Gennem karrieren lærer embedsmænd hinanden at kende på kryds og tværs, og siden opstår både private og faglige relationer og venskaber. Der bliver knyttet bånd og dannet netværk, og...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Bidens alderdom og talefejl overskyggede Nato-topmødet i Washington

Abonnement
ANALYSE: Nato-topmødet i Washington afslørede, at Nato nok står mere samlet og stærkere end i mange år. Men fremtiden afhænger helt af det amerikanske præsidentvalg i november, og derfor var alle øjne rettet mod den amerikanske præsident. Løfterne til Ukraine fra topmødet er massive. Men den økonomiske støtte er...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...