Topmøde

Departementschefs tidligere højre hånd bliver direktør i personalestyrelsen

Debatindlæg

Debatindlægget er udtryk for skribentens egne holdninger.

Forsvarsministeriets Personalestyrelse har fundet sin ny direktør. Janni Torp Kjærgaard tiltræder den 1. juli fra en stilling som vicedirektør i Energistyrelsen, hvor hun i 2017 blev ansat af Forsvarsministeriets nuværende departementschef, Morten Bæk, som dengang var direktør i Energistyrelsen.

Forsvarsministeriets Personalestyrelse har stået uden direktør, siden Laila Reenberg den 1. april blev direktør for Beredskabsstyrelsen. Nu er hendes afløser imidlertid fundet. Det bliver 43-årige Janni Top Kjærgaard, der fra 1. juli i år kommer til at stå i spidsen for styrelsen med personale- og HR-ansvar for de godt 20.000 ansatte på Forsvarsministeriets koncernområde.

Janni Torp Kjærgaard er uddannet jurist og kommer fra en stilling som vicedirektør i Energistyrelsen, hvor hun blev ansat af Forsvarsministeriets nuværende departementschef, Morten Bæk. Inden da har hun hentet ledelseserfaring fra stillinger som kontorchef i Erhvervsstyrelsen og Trafikstyrelsen samt som udviklingschef i Region Hovedstaden, skriver Forsvarsministeriet på sin hjemmeside.

Janni Torp Kjærgaard ser selv frem til at sætte sig for bordenden i personalestyrelsen:

»Jeg glæder mig meget til at tiltræde som direktør i Forsvarsministeriets Personalestyrelse. Det er med stor ydmyghed og stolthed, at jeg nu skal stå i spidsen for personale- og HR-organisationen på én af statens største arbejdspladser. Jeg ser meget frem til at påbegynde samarbejdet med de mange dedikerede medarbejdere og chefer i Forsvarsministeriets Personalestyrelse, der med stor faglighed yder en kæmpe indsats for sammen med resten af ministerområdets myndigheder at skabe en attraktiv og tryg arbejdsplads for de mange ansatte,« siger Janni Top Kjærgaard.

Hun bydes velkommen af forsvarsminister Trine Bramsen (S):

»Personalestyrelsen er afgørende for, at der er gode og velfungerende rammer for mere end 20.000 ansatte samt tusindvis af frivillige, som sikrer vores fælles tryghed og sikkerhed. Jeg ser frem til samarbejdet med Janni Torp Kjærgaard.«

Andre læste også

OLFI opdaterer til version 2.0 med et ansigtsløft og nye funktioner

Efter mere end otte år med det samme website går OLFI fremtiden i møde med en længe ventet version 2.0. Den byder på et mere tidssvarende udseende og nye funktioner. Vi håber, at I vil synes om forandringerne! Det har været min dårlige samvittighed. Alt for længe er jeg blevet...

Kommentér artiklen ...