spot_img

Departementschefs tidligere højre hånd bliver direktør i personalestyrelsen

Forsvarsministeriets Personalestyrelse har fundet sin ny direktør. Janni Torp Kjærgaard tiltræder den 1. juli fra en stilling som vicedirektør i Energistyrelsen, hvor hun i 2017 blev ansat af Forsvarsministeriets nuværende departementschef, Morten Bæk, som dengang var direktør i Energistyrelsen.

Forsvarsministeriets Personalestyrelse har stået uden direktør, siden Laila Reenberg den 1. april blev direktør for Beredskabsstyrelsen. Nu er hendes afløser imidlertid fundet. Det bliver 43-årige Janni Top Kjærgaard, der fra 1. juli i år kommer til at stå i spidsen for styrelsen med personale- og HR-ansvar for de godt 20.000 ansatte på Forsvarsministeriets koncernområde.

Janni Torp Kjærgaard er uddannet jurist og kommer fra en stilling som vicedirektør i Energistyrelsen, hvor hun blev ansat af Forsvarsministeriets nuværende departementschef, Morten Bæk. Inden da har hun hentet ledelseserfaring fra stillinger som kontorchef i Erhvervsstyrelsen og Trafikstyrelsen samt som udviklingschef i Region Hovedstaden, skriver Forsvarsministeriet på sin hjemmeside.

Janni Torp Kjærgaard ser selv frem til at sætte sig for bordenden i personalestyrelsen:

»Jeg glæder mig meget til at tiltræde som direktør i Forsvarsministeriets Personalestyrelse. Det er med stor ydmyghed og stolthed, at jeg nu skal stå i spidsen for personale- og HR-organisationen på én af statens største arbejdspladser. Jeg ser meget frem til at påbegynde samarbejdet med de mange dedikerede medarbejdere og chefer i Forsvarsministeriets Personalestyrelse, der med stor faglighed yder en kæmpe indsats for sammen med resten af ministerområdets myndigheder at skabe en attraktiv og tryg arbejdsplads for de mange ansatte,« siger Janni Top Kjærgaard.

Hun bydes velkommen af forsvarsminister Trine Bramsen (S):

»Personalestyrelsen er afgørende for, at der er gode og velfungerende rammer for mere end 20.000 ansatte samt tusindvis af frivillige, som sikrer vores fælles tryghed og sikkerhed. Jeg ser frem til samarbejdet med Janni Torp Kjærgaard.«

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...