spot_img

FE undersøger uniformerede corona-demonstranter ved MIB-demo i Aalborg

Lørdag optrådte flere deltagere ved Men In Blacks demonstrationer mod corona-restriktioner endnu en gang i Forsvarets uniformer. Forsvarskommandoen har nu bedt Forsvarets Efterretningstjeneste om at undersøge sagen, ligesom man i samarbejde med Forsvarsministeriets Personalestyrelse undersøger behovet for et klarere regelsæt.

Det er efterhånden mere reglen end undtagelsen at se demonstranter i Forsvarets uniformer, når bevægelsen Men In Black demonstrerer mod regeringens covid-19-restriktioner. I april optrådte flere af demonstranterne ved Men In Blacks demonstrationer i København iført både nye og gamle uniformsgenstande.

Ved en af disse demonstrationer blev der endda taget...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...