spot_img

Digital satsning øger Forsvarets mobilomkostninger med en tredjedel

Tusindvis af ansatte i Forsvaret får i løbet af 2021 en ny smartphone til uniformslommen. Det sker på baggrund af »et stærkt ønske om at styrke Forsvarets interne kommunikation«, lyder det fra Forsvarskommandoen. Dermed stiger Forsvarets årlige udgifter til mobiltelefoni med cirka 33 procent frem mod 2022.

Forsvaret skruer op for ambitionerne for den interne kommunikations, der fremover i højere grad end hidtil skal baseres på den interne nyhedsportal ForsvarsInfo. Derfor får de af Forsvarets ansatte, der endnu ikke har en tjenestetelefon – i alt cirka 7500 medarbejdere – i løbet af 2021 udleveret enten en Samsung XCoverPro eller en Samsung A32. Hvilken telefon, man får...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Forsvaret er ramt af sin egen bemandingssucces

Abonnement
INTERVIEW. Når Forsvaret fattes penge, har det blandt andet at gøre med uventet succes på bemandingsfronten, fortæller viceforsvarschef Kenneth Pedersen. Han forstår soldaternes frustrationer over tvungen afspadsering, ansættelsesstop og mangel på basale fornødenheder, men maner til besindighed. Det er nødvendigt at slå bremserne i, så tempoet er afstemt med...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer