spot_img

Civilstyrelsen undersøger Anders Lassen Fondens betaling af privat helikopter

Uafklarede spørgsmål får nu Civilstyrelsen til at undersøge, om Anders Lassen Fonden overholdt fondsloven, da fonden betalte for en privat helikopter til brug for rap-gruppen Suspekts spring i vandet under en aktvitetsdag i Frømandskorpset. Gjorde fonden ikke det, kan Civilstyrelsen ifølge professor gøre fondens bestyrelse erstatningspligtig.

Anders Lassen Fondens leje af en privat helikopter til rap-gruppen Suspekt bliver nu til en sag for Civilstyrelsen. Her vil man undersøge, om Anders Lassen Fonden har levet op til fondsloven i forbindelse med betalingen for en helikopter ved et arrangement hos Frømandskorpset i 2019. Det bekræfter kontorchef Birthe V. Jespersen over for...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer