spot_img

Mystik om uniformerede corona-demonstranter

Flere deltagere ved protestbevægelsen Men In Blacks demonstrationer mod coronarestriktioner er iklædt uniformsgenstande fra Forsvaret. Flere iagttagere spekulerer nu i, om det er nuværende eller tidligere soldater, der optræder uniformerede. Forsvarskommandoen undersøger sagen.

Flere videoer og billeder fra den seneste demonstration mod regeringens coronarestriktioner vækker lige nu opsigt på sociale medier. På både video og billeder optræder nemlig, hvad der angiveligt er nuværende eller tidligere tjenestegørende personel fra Forsvaret. I flere tilfælde optræder de pågældende demonstranter fuldt uniformerede.

Demonstrationerne mod coronarestriktionerne afholdes af...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

4 KOMMENTARER

guest
4 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Lars Michael Winther Andersen
Læser
Lars Michael Winther Andersen
16. april 2021 18:39

Et er “MIB”, der er en samling af, i min optik, tosser, der desværre har fundet vej ud fra Brøndby fodboldstadion, men at der også render nogle “gokker” rundt “og leger soldat” til deres demontrationer råber altså til himlen … MVH en gammel OKS-1 med 18 års tjeneste og 6 udsendelser i bagagen … 😉

DenGamleGarder
Læser
DenGamleGarder
14. april 2021 7:03

Jeg har intet tilovers for demonstranter som gemmer sig bag masker. Om de omtalte uniformerede demonstranter (altså dem i rigtige uniformer) er nuværende eller tidligere soldater kan man kun gisne om, men de står da i det mindste frem med åben pande og viser deres ansigt – og står dermed på mål for deres aktioner.

Jakob Henius
Læser
Jakob Henius
14. april 2021 7:26

Ikke at jeg er uenig med dig, men du gemmer dig jo selv bag en maske ved at optræde anonymt i disse spalter…

DenGamleGarder
Læser
DenGamleGarder
14. april 2021 7:45

Hej Jakob, det kan jeg jo kun være enige med dig i og årsagen til det har jo været drøftet mange gange her på siten.
Men jeg synes nu der er en væsentlig forskel i at skrive på et forum, og så at optræde som de gør i disse demonstrationer, hvor bl.a. ordensmagten tager nogle drøje tæsk.