spot_img

Piloten KIN fløj det nye F-35 første gang på sin 50 års fødselsdag i januar

Onsdag fik Danmark overdraget det første danske F-35 kampfly ved en storstilet ceremoni i en hangar hos producenten Lockheed Martin i Texas. Blandt gæsterne var ud over Danmarks ambassadør i USA, forsvarschefen og chefen for Flyvevåbnet også Danmarks første F-35 pilot og flere af dem, der snart skal flyve flyet.

FORT WORTH, TEXAS

Det var en på alle måder historisk begivenhed, da Danmark onsdag officielt fik overdraget det første danske F-35 kampfly ved en storstilet og pompøs ceremoni hos flyproducenten Lockheed Martin i Fort Worth i Texas. Forud var gået måneders forberedelse og overvejelser omkring håndteringen af den globale covid-19 pandemi, men i sidste ende lykkedes...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer