spot_img

Nyt samråd i Forsvarsudvalget endte som partipolitisk ørkenvandring

Oppositionspartiernes kritik prellede af som vand på en gås, da Trine Bramsen flankeret af fire partifæller torsdag eftermiddag deltog i endnu et samråd i Forsvarsudvalget. De borgerlige forsvarsordførere var omvendt ikke tilfredse med svarene og varslede flere samråd om Forsvarets tillid til Trine Bramsen og om ministerens ledelsesstil.

Det lignede til forveksling en genudsendelse af et tidligere samråd, da forsvarsminister Trine Bramsen (S) torsdag eftermiddag i Folketingets forsvarsudvalg endnu en gang svarede på spørgsmål om tilliden til sin egen person.

»Der vil være mange gentagelser fra samrådet den 4. februar,« advarede Bramsen da også selv, inden spørgerunden for...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Bidens alderdom og talefejl overskyggede Nato-topmødet i Washington

Abonnement
ANALYSE: Nato-topmødet i Washington afslørede, at Nato nok står mere samlet og stærkere end i mange år. Men fremtiden afhænger helt af det amerikanske præsidentvalg i november, og derfor var alle øjne rettet mod den amerikanske præsident. Løfterne til Ukraine fra topmødet er massive. Men den økonomiske støtte er...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer